лого novtablet.com
www.novtablet.com

За информация и поръчки
+359 888 725 617 Viber Call Tango Call WhatsApp Call e-mail: order@novtablet.com

Bluetooth стерео колонка Bluedio BS-3

Bluetooth стерео колонка Bluedio BS-3

Bluedio BS-3 - купон навсякъде!

Таблетите и смартфоните са прекрасни почти във всичко. Но основният им недостатък са вградените високоговорители. И в това няма нищо чудно.

При проектирането им, основният критерий е минималните размери на комплектоващите части. По тази причина се стигна до разработката и производството на малки акустични системи с безжична връзка - Bluetooth стерео колонки (Sound Box).

Благодарение на тях, сега можете да се слушате музика от таблет или смартфон или друго устройство с безжична връзка, заедно с вашите приятели. Bluetooth стерео колонка - Bluedio BS-3 ще изпълни пространството около Вас с музика, когато сте с приятели и купона ще стане още по жив и прекрасен.

Където и да се намирате – на море, планина или на разходка в парка, купонът с любимата ви музика винаги ще бъде до вас.

Чистите високи и мекият бас на Bluetooth стерео колонката - Bluedio BS-3 ще Ви изпълни с приятни усещания от качественият звук.

Просто сложете Bluetooth стерео колонка Bluedio BS-3 в чантата си и се забавлявайте навсякъде!

Bluedio е пионер при портативните аудио устройства, като предоставя комплексни решения за профисионално аудио и безжична комуникация. Bluedio винаги се стреми към съвършенство, актуалност и простота. Фокусира се върху революционни нововъведения в областта на новите технологии. Bluedio има регестрирани на 30 патента и е с висока оценка от потребителите в над 34 страни.

цена99.00 лв.
Bluetooth стерео колонка Bluedio BS-3 цена

Bluetooth стерео колонка Bluedio BS-3 - характеристики

 • Bluetoth4.1
 • Профили: A2DP, AVRCP, HSP, HFP
 • Радиус: 10 м
 • Високоговорители:Ø52 мм х 2 бр.
 • Честота:20 Hz – 20 KHz
 • Муз. мощност:2 х 5 W
 • Работа:5 часа на максимална мощност
 • В очакване:1000 часа
 • Зареждане:3-4 часа
 • Батерия:3000 mAh
 • Размери:7,6 х 22 х 6,8 см.
 • Warranty1 година. По-подробно прочетете тук

Bluetooth стерео колонка Bluedio BS-3 - звук, стил и елегантност

Bluetooth стерео колонка Bluedio BS-3 стил и елегантност

Bluedio BS-3 и новите технологии

Акустическата система Bluetooth Bluedio BS-3 е създадена по най-нова технология, позволяваща да се възпроизвежда звук с 3D-ефект. Специално проектираните по нова технология високоговорители, увеличават чистотата и качеството на звучене, като по този начин поставят устройството на ново качествено ниво.


Акустическата система Bluetooth Bluedio BS-3 е наистина технологичен скок в областта на безжичните технологии. Чистото звучене – превъзходното качество на звука се осъществява от иновационната конструкция на двата високоговорителя, които имитират 5.1 звук. Те са с диаметър 52мм и музикална мощност по 5W всеки. Разработчиците на Bluetooth стерео колонка Bluedio BS-3 са монтирали допълнително по два магнита към всеки говорител, като по този начин увеличават качеството и чистотата на звука. Използването на двойни мембрани също така съществено увеличава качеството на възпроизвежданата музика. Също така има и режим 3D, който дава повече бас в съчетание с вградения 24-битов hd DSP процесор.

Bluetooth стерео колонка Bluedio BS-3

DPS процесор 24 bit/48KHz

За още по-качествено възпроизвеждане на звука, в Bluetooth стерео колонка Bluedio BS-3 има DSP процесор, който декодира сигнала на висока скорост 24 bit/48KHz. Така ще уловите във Вашите любими парчета нови подробности.

Bluetooth стерео колонка Bluedio BS-3 DPS процесор 24 bit/48KHz

Автономна работа на Bluetooth стерео колонка Bluedio BS-3

За качествено възпроизвеждане на звука на Bluedio BS-3 е необходимо достатъчно количество енергия, което изискава мощна батерия. Разработчиците на стерео колонката Bluedio BS-3 обединиха най-новата технология Bluetooth 4.1 със оптимизираният дизайн, за да подсигурят до 5 часа музика на максимална мощност или около 10 часа при средена сила на звука.

Bluetooth стерео колонка Bluedio BS-3 батерия
Bluetooth стерео колонка Bluedio BS-3 външен вид
Bluetooth стерео колонка Bluedio BS-3 размер

Back to Top