лого novtablet.com
www.novtablet.com

За информация и поръчки
+359 888 725 617, +359 884 255 455 Viber Call Tango Call WhatsApp Call e-mail: order@novtablet.com

“Отели”- новото приложение за Андроид за таблети и смартфони

15.04.2014

Удобно търсене на изгодни цени за хотели през вашият таблет или смартфон.


Всеки човек, който пътува е винаги със своя таблет или смартфон. Като правило търси хотел през своя любим сайт за резервации. Но често цената за един и същ хотел в различните ресурси може значително да се различава.

Да намерите най-добрата цена в най-популярните системи за резервация ще ви помогне новото приложение за Андроид„Отели“.

Отели - таблети и смартфони
  • Платформа: Android
  • Версия: 1.0.3
  • Изисквания: Android 2.2 или нагоре
  • Категория: Пътешествия
  • Цена: Безплатно

Главното предимство на приложението „Отели“ за таблети и смартфони е обединяването на всички известни системи за резервация в едно приложение. Търсенето през вашият таблет или смартфон, обработва повече от 250 000 предложения за хотели, получени от водещите фирми за онлайн резервация по целия свят, такива като Booking.com, Agoda.com, Expedia, Oktogo.ru, Ostrovok.ru, Hotels.com, OZON.travel и много други.

Приложението не слага никакви комисионни към цените. Услугите на търсачката са абсолютно безплатни. Цените, които предлага приложението включват всички стандартни данъци и сборове.

Интерфейса на приложението е максимално прост и удобен и се вижда прекрасно независимо от резолюцията на таблета или смартфона

За пример ще опитаме да намерим стая за двама на остров Пукет в района на Раваи.


Отели скриншот - таблети и смартфони

На екрана на таблета или смартфона приложението ще ви предложи най-близките хотели в този район или вие ръчно можете да въведете конкретен хотел или място.

След няколко секунди ще се заредят резултатите от търсенето на таблета или смартфона, сортирани по цена. Също така можете да сортирате по рейтинг или по броя звезди на хотела.

За да изберете хотел, който най-много ви допада, използвайте филтрите на приложението. Например има ли закуска, рейтинг не по-нисък от 7, цена не по-скъпа от 40 обами за нощ.

Още във филтрите можете да изберете конкретни агенции, през които вие предпочитате да резервирате, разстоянието от хотела до центъра на града, до плажа или друго. Възможност за безплатно отказване от резервацията и наличието на необходими удобства в хотела.


Отели скриншот - таблети и смартфони

След това избираме хотела, които ни е харесал и преминаваме на екрана с неговото подробно описание.

В насройката на приложението има избор на валута, в която искате да ви излизат цените.


Отели скриншот - таблети и смартфони Отели скриншот - таблети и смартфони

Ако всичко ви устройва – натискате бутона за резервация. Програмата ви прехвърля към сайта на агенцията, през която можете да запазите стаята.Отели скриншот - таблети и смартфони Отели скриншот - таблети и смартфони


Резюме“Отели” е едно от малкото приложения за таблети и смартфони в Google Play, което е пълноценна търсачка за резервация на хотел. То може да сравнява цени в различните системи за резервация, да намира хотели по много критерии, а не само по цена и звезди.

“Отели” е написано много добре и няма проблем да върви на всеки таблет или смартфон под Андроид. Не натоварва системата, и почти не използва памет.

Следва да се отбележи, че базата за търсене са включени не само хотели, но и гестхауси, хостели, апартаменти, вили и други видове обекти за онлайн резервация.

Източник: novtanlet.com | обратно към новини

Back to Top