лого novtablet.com
www.novtablet.com

За информация и поръчки
+359 888 725 617 Viber Call Tango Call WhatsApp Call e-mail: order@novtablet.com

12.04.2014

Samsung: “Цел No.1 e да изпреварим Apple при таблетите и смартфоните”Таблети и смартфони

Вътрешни документи на Apple, излезли миналата седмица, съдържат загриженост по отношение на конкуренцията от страна на по-евтините Андроид устройства, а именно таблети и смартфони с по-голям диагонал на екрана в сравнение с iPhone и iPad. В този документ също беше отбелязан Google, като най-големият съперник на Apple, а конкуренцията между двата технологични гиганта в областта на таблетите и смартфоните носи името „свещена война“.

Подобен документ на Samsung, с двугодишна давност, беше публикуван от Re/code и AppleInsider. Съгласно този документ, Samsung си поставя задача No.1 да изпревари Apple в областта на таблетите и смартфоните.

Също така в документа се описват основните планове на конкурента и на Samsung. Вижда се, че още тогава южнокорейският гигант в областта на таблетите и смартфоните е бил на ясно за разработките на новия смартфон iPhone 5, а също така са планирали стратегията по разпространяването на техният таблет Galaxy Note и смартфон Galaxy S3, които са носили статус „особен проект“

Таблети и смартфони

Между изброените подобрения на iPhone 5 са: поддръжката на LTE(4G) мрежи, по-добра интеграция със социалните мрежи, интеграция с CE, а също подобряването на гласовия асистент Siri. Както знаем, всички тези неща бяха интегрирани в iPhone появил се през 2012.

Особено внимание се обръща на разпространението на таблети и смартфони през мрежата на мобилните оператори. В документа Samsung предлага да използват същата рецепта за разпространяването на техните таблети и смартфони, а именно Galaxy Note и Galaxy S3.

Източник: www.macrumors.com | обратно към новини

Back to Top