лого novtablet.com
www.novtablet.com

За информация и поръчки
+359 888 725 617 Viber Call Tango Call WhatsApp Call e-mail: order@novtablet.com

Форма за поръчка

Не разчитате кода? натиснете тук за смяна
Съгласен съм с условията за връщане

Поръчка можете да направите, като се обадите на телефони: +359 888 725 617, +359 884 255 455 или като попълните формата за поръчка.

Доставката се извършва чрез куриер с наложен платеж. Поръчки, направени до 16.00 ч. се предават на куриер същият ден, след 16.00 ч. на следващият.

Със доставената стока Вие получавате гаранционна карта. Товарителницата издадена от куриера служи като приемо-предавателен протокол.

Доставката над 220лв. е безплатна до избран от Вас офис на фирмата куриер. Не важи за продукти в промоция. Ако пожелаете доставка на точен адрес, то тя се заплаща от купувача.

Моля, внимателно попълнете всички полета на заявката, за да можем да изпълним поръчката.

Ако имате допълнителни въпроси за продукта можете да ги зададете в полето за свободен текст.

Правейки поръчка Вие автоматично се съгласявате с Условията за ползване на сайта и Условията за връщане на закупената стока.

Политика за защита на личните данни

novtablet.com поема ангажимент да поддържа висок стандарт на защита на Вашите лични данни, за да отговори на изискванията на новите европейски правила за защита на личните данни. Посещението ви на сайта не е свързано с предоставяне на лични данни. За да направите поръчка регистрация не е задължителна. Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица освен във връзка със доставка на стоките или на законоупълномощените лица. Гарантираме ви, че е-мейл адресите ви не се предоставят от нас на трети лица. Личните ви данни се изтриват от системата, след получаване и плащане на стоката.

Back to Top