лого novtablet.com
www.novtablet.com

За информация и поръчки
+359 888 725 617 Viber Call Tango Call WhatsApp Call e-mail: order@novtablet.com

Таблети, смартфони и други мобилни устройства от novtablet.com

За нас


таблети и смартфони

novtablet.com е онлайн интернет магазин за продажба на таблети, смартфони, устройства за включване към интернет и аксесуари за тях.

На пазара сме вече около 5 години. Преди това сме се занимавали с продажба на PC, лаптопи, мрежови устройства, инсталиране, конфигурация и оптимизация на Windows OS, изграждане на мрежи, сервиз и т.н. Поради големият интерес към устройствата с Андроид ОС като таблети, смартфони, TVBOX и др. и нарастващите ни продажби, ние решихме да направим този сайт за устройства под управлението на Андроид за улеснение на нашите клиенти.

Освен, че всеки може да да разгледа продуктите, които предлагме, като таблети, смартфони, мрежови устройства и аксесоати за тях, но всеки може да получи консултация или насоки за избор на таблет, смартфон или просто за зададе своя въпрос през формата за обратна връзка.

Стоките предлагани на нашият сайт са от проверени и големи китайски производители. Всичките устройства - таблети или смартфони се предлагат с най-новата версия на Андроид, която е подходяща за него. Гарантираме 100% функционалност при работа на таблетите, смартфоните или други устройства с Андоид. Пълна работоспособност на приложенията като Google Play и друг софтуер, който прави Андроид така привлекателен за потребителите.

таблети и смартфони и тяхната функционалност

Споменавам това, защото чуваме, че някои наши колеги предлагат стоки, които не са с преинсталирани до последната версия на Андроид, изобщо нямат някои приложения като Google Play (магазина за Андроид приложения) или пък непълен магазин. Затова таблетите или смартфоните нямат достъп до всички приложения. Така се създава слуха за лошото китайско качество.

Тъй като кода на Андроид е отворен - за него могат да пишат много хора. По статистика в магазина на Андроид ежедневко се появяват около 10 000 приложения, при което повечето са безплатни за разлика от техните конкуренти където 90% от приложенията са платени.

Качването на приложенията не е безконтролно. Екипът на Андроид много внимателно проверява всяко приложение за наличието на злонамерен код или вирус. С което предпазва вашите таблети или смартфони от неприятни изненади.

Но да се върнем какво предлага novtablet.com. Освен качествена и проверена стока като таблети, смартфони и други устройства също така гаранционнен и след гаранционнен сервиз за таблетите, смартфоните и всички други стоки, които предлагаме. Гаранцията, която даваме за нашите продукти е 1 година. Гаранционните условия можете да прочетете тук

Практиката до сега показва, че качеството на таблетите, смартфоните и всички други продукти, които предлагаме е на високо ниво. Рекламациите са под 2%. По наши наблюдения таблетите или смартфоните в 98% от случаите идват за смяна на дисплей, който е счупен по вина на купувача.

Нашите техници без проблем ще севизират вашите таблети или други устойства, ще сменят диспля на таблета или смартфона, ще поръчат и ще доставят нужната ви част в кратки срокове с последваща гаранция.

Устройството може и да не е закупено от нас, но ние винаги ще ви обърнем нужното внимание и ще ви консултираме безплатно.

Back to Top